Vés al contingut

Desarticulada banda que venia passaports alemanys falsos per poder anar al bar

La Policia Local de Petra ha desarticulat una perillosa banda de mafiosos que venia passaports alemanys falsificats per poder anar als bars sense restricció. Segons la mateixa policia, la banda estava formada “per dues padrines petreres i quatre dels seus nets”. Maria G, una de les detingudes, ha declarat que “només feien un favor als nadius” i que “ara que vendrà el bon temps i Pasqua donam l’oportunitat també d’anar al xibiu sense control”.

La banda aprofitava que la meitat de la població ja ha assumit ser un altre lander alemany durant tots els anys d’explotació turística. Així. feien passar mallorquins com a ciutadans del Lander de Petra. “Jo m’ho havia cregut primer”, confirma en Josep P, cap de la policia local. “Estaven molt ben fets i si no has estudiat una mica és bo de fer creure que som part d’Alemanya”.