Vés al contingut

El web del Ministeri de Sanitat permetrà reservar hotels a Balears per Pasqua

El Ministeri de Sanitat no es conforma amb deixar a Balears fora del tancament perimetral obligatori de Pasqua, i ha decidit fer una passa més per fomentar la arribada de turistes a Balears per aquestes festes, posant el seu web a disposició del hotelers.

S’ha incorporat al web un motor de recerca que permetrà als turistes reservar les seves vacances de Pasqua a Balears, independentment de les restriccions per Covid19 que hi puguin haver vigents.

Des del Ministeri asseguren que no han rebut cap pressió per part dels hotelers per dur a terme aquesta iniciativa, sinó que consideren que és més important que els alemanys puguin venir a fer birres a l’Arenal que qualque ciutadà de Balears pugui passar una mala estona a l’hospital.

Fonts oficials del Govern de l’Estat confirmen a FiF que continuaran prenent decisions atenent a criteris estrictament econòmics.