Vés al contingut

Telecinco estrena el nou programa “La isla de las vacunaciones”

La cadena de televisió Telecinco ha anunciat que està preparant un nou reality anomenat “La isla de las vacunaciones”, que s’estrenarà en les properes setmanes. Aquest format comptarà amb la participació de 10 alts càrrecs, escollits mitjançant càsting, i 10 infermers temptadors, que tindran com a objectiu vacunar els primers contra la Covid abans que qualsevol col·lectiu vulnerable.

Respecte al càsting, poc se’n sap, llevat que s’han presentat batles, bisbes, càrrecs de confiança i fins i tot qualque familiar, per si sonava la flauta.

La ubicació del programa encara estar per decidir, però tot apunta que podria transcórrer en una de les illes Balears, lloc que ja s’ha mostrat propici a fer caure diferents alts càrrecs a la temptació de vacunar-se abans d’hora.

Segons ha pogut saber Foc i Fum, el programa consisteix a tancar a tots els alts càrrecs a unes cases de luxe, amb totes les despeses pagades, i periòdicament rebre la visita d’un grup d’infermers que els intentaran persuadir perquè es vacunin contra la COVID-19 els primers. S’endurà el premi final el concursant que aguanti més sense vacunar-se i consistirà en una pujada de les seves dietes com a alt càrrec, encara de quantia indeterminada.