Vés al contingut

Arranca la campanya ‘SOS Balconing’

La campanya ‘SOS Turismo’ era només una “jugada estratègica” per posar al centre la veritable reclama: ‘SOS Balconing’. Així ho han confirmat en una roda de premsa les principals cadenes hotelers, tour operadors i polítics nostàlgics. Les exigències són clares. Demanen més tobogans i més tornejos per atreure clientela internacional, a la vegada que exigeixen menys despesa en ambulàncies, sanitat i controls de seguretat.

A la iniciativa ja s’hi han sumat personalitats destacables com Bertín Osborne, Paco Marhuenda, Juan Carlos I o Tejero. La Fundación Carrero Blanco també ha donat el seu suport i ha assegurat que espera poder gaudir de nou amb els grans salts dels atletes.

El Govern, per la seva banda, en paraules de Francina Armengol, ha contestat que podria estudiar una proposta que ho permetés. Això sí, “sempre i quan es respectés la distància de seguretat”, que en Balconing equival a saltar com a mínim d’un quart pis.