Vés al contingut

Lidl anuncia que vendrà la gelera per transportar la vacuna de Pfizer

Segons ha pogut saber Foc i Fum, la cadena de supermercats LIDL vendrà una gelera pensada específicament per a transportar mostres de la vacuna que comercialitzarà Pfizer. Segons ha indicat Michael Bradwurst, director adjunt de LIDL a Espanya, la galereta tindrà un preu aproximat de 25€, tot i que es podrà optar a un deu per cent de descompte si en el moment de l’adquisició s’omple de productes Dulano.

La gelera sortirà a la venda el proper dia 4 de desembre a les 09:00 hores. Els clients la podran localitzar al passadís central, entre les màquines de polir que compres però no uses mai i les pintures per a infants. Com és habitual, la distribució i planificació no fallarà i hi haurà una gelera per cada 3 supermercats. Es calcula que la última es vendrà a les 09:04 minuts del mateix dia 4 de desembre. Els que la vulguin comprar més tard, sentiran les frases habituals: “no hi ha stock”, “l’haurem de demanar al magatzem, però no sabem quan arribarà” o “le informamos que vamos a cerrar la caja 5