Vés al contingut

La nova mesura del Govern: Mamading i esclaus mallorquins per a tots els turistes

El Govern de progrés ho té clar i ha aprovat un paquet de mesures per incentivar el turisme a les Illes. Les ha desvetllat avui Francina Armengol en roda de premsa, qui ha afirmat que tenen previst diversificar l’economia cap al 2047, “però abans és precipitat”. Per això, diu, presenten un paquet de mesures amb “la intenció de no canviar ni una coma del model econòmic i fer que els turistes se sentin com a monarques absoluts”.

Així, les cinc mesures estrella que ha aprovat el Govern, amb el suport de Més i Podem són:

  1. Free mamading for everybody. Ja no serà exclusiva de Magaluf. Els bars podran optar a ocupar 40m² més de terrassa i via pública si habiliten un bany per al mamading.
  2. A cada turista li correspondran tres esclaus mallorquins. Estaran donats d’alta a la seguretat social i cobraran únicament les dietes.
  3. A cada mallorquí se li lliurarà una bandera amb la cara de Rafa Nadal i penjar-la de ca seva. S’aboleixen les banderes de barris i confraries en pro de la d’en Nadal.
  4. Obligatorietat d’anar un mínim de cinc vegades per setmana a l’aeroport a rebre turistes i a fer-los les sabates netes.
  5. Aplicació de la llei antiterroristes a tothom qui no alabi el turisme.