Vés al contingut

Xeremiers faran gira per les discoteques de Mallorca per garantir que la gent no hi balla

Després de la polèmica en relació amb l’obertura de les discoteques i sales de ball, el govern balear anuncià ahir la posada en marxa d’un nou decret: “Les discoteques obriran però ens mantenim ferms amb la prohibició de ballar” explicà la presidenta del govern, Francina Armengol. “Per aquest motiu, hem organitzat una gira de xeremiers al llarg de tot l’estiu arreu de les discoteques de Mallorca: aquesta mesura garanteix que les pistes de ball estaran buides” digué Armengol.

Així mateix, la presidenta del govern ha explicat que es prohibeix la música de Rosalía, J Balvin, Bad Bunny i altres artistes internacionals perquè “inciten al perreo i amb la Covid-19 està totalment desaconsellat”.