Vés al contingut

Un home mor després de fer un rot mentre duia la mascareta posada

Un ciutadà de Palma ha mort després de fer un potent rot mentre portava la mascareta per evitar contagiar-se de la covid-19. Pel que sembla, la mascareta va retenir l’eructe, que venia carregat d’allioli, provocant l’acubament de Miquel J. Quan van arribar l’ambulància, els sanitaris ja no van poder fer res per la seva vida.

No és la primera víctima que ha provocat l’ús de mascaretes. De fet, el 90% de la població la du mal col·locada o la toca constantment amb les mans brutes. Pedro Sánchez, president del govern, ha afirmat que “me la pela si ha mort un tio de Mallorca… on és Mallorca per cert? Bé, és igual. Tenim mascaretes per vendre i n’heu de dur si o si”. La presidenta Armengol no està d’acord però ha dit “si ho diuen de Madrid, idò això”. Finalment, IB3 televisió li ha demanat a Rafa Nadal que n’opina de tot això, però a ningú li importa una merda i aquí no ho posarem per principis morals i periodístics.