Vés al contingut

Aena ficarà a l’aeroport a tots els mallorquins i es quedarà la resta de l’illa com a pista

AENA canvia d’estratègia: Ha pensat que és més “sensat” dedicar l’actual aeroport de Son Sant Joan com a reserva aborigen. Renuncia així als seus plans d’expansió de les instal·lacions per destinar definitivament tota l’illa a les pistes d’aterratge.

En roda de premsa, l’entitat ha confirmat que destinarà la comarca de Llevant pels trajectes alemanys, Tramuntana pels anglesos, Migjorn pels russos i la resta de l’illa es repartirà amb els demés països.

De moment el Govern ja ha respost que veu amb bons ulls la nova proposta: “Hem aconseguit no ampliar l’aeroport, que és el que compta”, confirma Francina Armengol. Més també ha apuntat que les instal·lacions de Son Sant Joan “no estan tan malament”.