Vés al contingut

Els 52 diputats de Vox aconsegueixen ajuntar una neurona entre tots

Gran sorpresa entre la societat espanyola quan ahir es va saber que els 52 diputats del partit de centre moderat han aconseguit reunir entre tots els seus cervells, una neurona. El líder del partit, Santiago Abastal va explicar en una roda de premsa que feia mesos que s’estaven sotmetent a una sèrie de proves i investigacions al CEE (Centre d’Estudis Espanyols) on tots els diputats del partit han prestat els seus cossos per fer experiments diversos, amb l’objectiu de descobrir si hi havia alguna neurona al seu cervell i si havien evolucionat més enllà de l’homo erectus. “Ens van treure sang, ens van fer radiografies i tomografies computaritzades al cervell” diu Abastal mentre afegeix que van suportar el dolor de les proves estoicament perquè “això és el que fan els bons mascles espanyols”. Així mateix, ha explicat que el pitjor de tot va ser quan els van fer l’estudi psicològic perquè des de Vox consideren que “anar al psicòleg és cosa de marietes i desviats”. Els resultats van confirmar que entre tots plegats aconseguien ajuntar una neurona “grande y libre”.