Vés al contingut

Entitats ecologistes estudien com contagiar el coronavirus a Balears aquest estiu

Després de saber que l’ampliació de l’aeroport preveu elevar el percentatge de turistes per mallorquí/m2, les entitats ecologistes de les Illes Balears s’han posat les piles per tal de fer front a la massificació turística. Per aquest motiu, s’han posat en contacte amb un equip científic de la UIB per posar en marxa el projecte d’investigació “com eliminar un guiri i que sembli un accident”. Entre les mesures proposades, s’està estudiant el contagi del coronavirus en algunes localitats turísitques com per exemple Magaluf o a tota l’illa d’Eivissa però de manera que el virus sigui selectiu i només ataqui persones estrangeres a qui els manca aquella neurona que els fa botar balcons quan s’engaten. “És tracta de contagiar-lo a través de la cervesa, els llençols dels hotels, els souvenirs ridículs que es compren, com les tovalloles, o fins i tot a través de les baranes dels balcons” diu una de les persones responsables de l’estudi. Tot apunta que en un parell de mesos es podria tenir algun resultat concloent.