Vés al contingut

Miquel Montoro protagonitzarà el nou spin off de Breaking Bad

La fama de Miquel Montoro està creixent d’una forma enorme. El pagès més famós del món, després dels seus grans èxits Les taronges són bones i Hòstia pilotes, m’encanten i la seva magistral participació a la Resisténcia de David Broncana, ha rebut una oferta per passar al món de les sèries.

La famosa cadena Netflix està disposada a apostar per Miquel Montoro per al nou Spin Off que està preparant de Breaking Bad. En aquesta nova seqüela, el coprotagonista Jesse Pinkman viatjarà a Artà a cercar en Miquel, que s’interpretarà a si mateix, perquè l’ajudi a sembrar i cuinar la nova droga de moda. El productor de la sèrie ha promès que hi haurà diàlegs enginyosos, acció trepidant, persecucions de tractors i una mostra generosa de pagesia i cuina mallorquina. S’esperen que sigui l’èxit de la segona meitat del 2020.