Vés al contingut

L’associació per la defensa del sexe catòlic vol prohibir el succionador de clítoris

Aquesta associació d’àmbit internacional, amb seu a Lloseta ha demandat a totes les administracions possibles la prohibició d’aquest aparell que està revolucionant la masturbació femenina. L’associació defensa que aquest aparell és tan potent i efectiu per provocar plaer i orgasmes a les dones, que aquestes descuidaran les seves feines al capdavant de les llars, del cuidat de les famílies i en el cas de les dones solteres, no tendran intencions matrimonials i de construir matrimonis catòlics.
El president de l’associació, Bernat Santmartí ens explica la iniciativa: “Des del nostre col·lectiu denunciam que el succionador de clítoris és un artefacte demoníac, enviat pel mateix satanàs per influir damunt el sexe dèbil, les dones i destruir el matrimoni catòlic. Fa una setmana que la meva dona Paquita no surt de l’habitació, està tot el dia amb el trasto aquest. Mai l’havia sentida cridar així, això és el dimoni.”
A part de les denúncies a través de la justícia, pretenen fer arribar demandes directament al Papa, perquè inicii una croada catòlica contra els succionadors i que es formi una nova Inquisició que cremi a la foguera a totes les persones que venen succionadors.