Vés al contingut

Trump pretén emmagatzemar míssils nuclears a la base del Puig Major

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha creat una nova polèmica en afirmar la seva intenció d’emmagatzemar míssils nuclears a la base americana del Puig Major (Mallorca).  Després de la seva visita a l’illa, on ha visitat Muro perquè segons ell mateix li fascina el nom, tot i que no ha vist el mur per enlloc, Trump ha decidit el Mediterrani necessita més “llibertat” i que començarà per Mallorca.

Les autoritats espanyoles i balears han reaccionat de diferent forma. El president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha dit que no agafarà el telèfon a Trump fins que aquest no condemni la violència sense pal·liatius, i després ha començat a convulsionar mentre cridava “Con Rivera sí, con Rivera sí”. Per la seva banda, la presidenta balear, Francina Armengol, ha dit que “farem el que digui Madrid, que per això som balears”.