Vés al contingut

La castanyada de Catalunya enguany va a càrrec dels cossos policials

Ni castanyeres ni panellets enguany a Catalunya. El govern espanyol ha anunciat avui que la castanyada, tradició arrelada a Catalunya en l’època de Tots Sants, anirà a càrrec dels coordinadíssims cossos policials. “Queden prohibides les típiques aturades per fer castanyes, ja que es podrien usar com a barricades” expliquen les fonts governamentals. A més, segons afirmen, les castanyeres podrien formar part d’un incipient grup terrorista anomenat CDR o “Castanyeres Democràtiques i Republicanes”. Policia Nacional, Guàrdia Civil i Mossos d’Esquadra seran doncs els encarregats de repartir totes les castanyes que faci falta, tal com han estat fent les darreres setmanes. D’altra banda, el govern també ha anunciat que es canviarà el nom a la festa: en lloc de castanyada serà la castaÑada. “Ni Halloween ni nit de les ànimes: castanyes repressives per tot déu” ha afirmat la portaveu del govern.