Vés al contingut

Milers de persones que odien Halloween perquè  ‘és americà’ celebren el Black Friday

Les vendes s’han disparat durant el Black Friday, també en el sector social conegut com “putes amargats” que fa unes setmanes demanaven la pena de mort per aquelles persones que celebraven el Halloween.

Jordi García, natural de Sencelles, s’ha gastat el sou en merdes vàries durant el Black Friday mentre cridava “Halloween és una puta merda perquè no és d’aquí, maleïts americans que ens envaeixen”. Les cues de gent que odia el Halloween perquè es estranger augmenten cada hora als grans magatzems per comprar coses fetes a la xina. “El problema de Halloween és que no es d’aquí, no com el Black Friday, que va venir a Malloca amb el rei en Jaume I” certifica Isabel Xorra, catedràtica d’història medieval de la UIB.