Vés al contingut

Un jove s’imagina un món sense google maps i mor d’angoixa als 3 minuts

Com ho feien abans per trobar els llocs com ara restaurants, cases d’amics, carrers, botigues, etc? Aquesta és la pregunta que es fan els historiadors de tot el món. “Avui en dia es fàcil perquè ho teclegem al mòbil i en 2 segons tenim tres milions de resultats a google, i amb el maps podem anar a qualsevol banda i fins i tot la bolleta que marca la nostra posició es mou per si ni tan sols sabem interpretar un mapa amb quatre carrers” explica Arnaldo Plan, expert en orientació.

Aquesta situació ha passat factura a un jove de Cuenca, que per un moment va imaginar-se un món sense google maps i no va poder suportar l’angoixa, morint al cap de pocs minuts. Segons explica María, testimoni dels fets, el jove “va començar a posar-se vermell i al cap de poc es va acubar. Quan va arribar l’ambulància ja no hi havia res a fer”.