Vés al contingut

El Tribunal Suprem decreta que els bancs ens continuïn estafant de per vida i Sanchez demana que, si pot ser i per favor, s’ho repensin

Els 28 jutges que conformen el ple del contenciós-administratiu del Tribunal Suprem varen acordar que els clients els que continuïn pagant el ja famós impost d’actes jurídics documentats (AJD), en comptes dels bancs, com havien anunciat dies enrere, per equivocació i sense consultar a les entitats bancàries el risc mortal que això podria suposar.

Després de debatre-ho al llarg de dos dies, els jutges han decidit no fer cap canvi perquè ja els està bé que els bancs estafin a la gent fent-los pagar un impost que no els pertoca. En declaracions exclusives a Foc i Fum un dels jutges ha declarat: “a jo m’és igual, total, visc a l’altra punta”.

D’altra banda, després de l’anunci d’aquesta decisió, el president del govern Pedro Sánchez, els ha demanat que si els va bé, si pot ser i per favor, s’ho repensin perquè ell és un president molt socialista i ha anunciat que posarà en marxa una llei gens populista perquè a partir d’ara els bancs ens estafin una mica manco.