Vés al contingut

PODEM prepara les seves primàries amb la intenció que torni a guanyar el PSOE

Tothom ja sap que al maig hi ha eleccions a les Illes Balears, el que ho saben més són els partits polítics, que ja han posat totes les seves eines al servei de les eleccions. Aquests són mesos de conèixer caps de llista i de primàries (la moda política dels darrers anys). I el partit que està completament inserit en aquesta dinàmica és PODEM.

El partit morat, el partit del “coletas” i el partit que surt a guanyar, està plantejant com afrontarà els comicis municipals, insulars i autonòmics i ho tenen més clar. “Ens presentam perquè torni a governar el PSOE” aquestes eren les paraules de Mae de la Concha, la líder del partit a les Balears, tot i que no serà cap de llista de cap de les llistes. “Nosaltres som un projecte que vol transformar la realitat social de la gent que més sofreix, per això l’única alternativa és que governi Armengol a les illes. Que ja hagin governat tres legislatures, moltes altres als municipis i les diverses etapes del PSOE al govern espanyol, i no hagin fet les transformacions que dèiem, no vol dir que no les facin ara”.

El sector oficialista del partit es presenta a les primàries amb el lema “Amb totes PODEM, tornar a fer n’Armengol presidenta”.