Vés al contingut

Palma ja té més barberies que habitants

La febre de les barberies ha arribat a Palma, i és que la ciutat ja té més llocs on tallar-se el pèl que habitants. No queda cap carrer de la capital mallorquina que no compti almenys amb unes quantes barberies, que s’han escampat com una vertadera epidèmia. Els habitants contemplen aterrats com desapareixen bars, supermercats, tendes de roba, estancs i altres negocis i al cap de 3 hores hi ha una barberia.

“És com un virus” comenta na Maria, veïna de Palma; per altra banda, Josep, també veí, ens diu que “l’altre dia feia el cafè tranquil·lament al bar de tota la vida, i em van fotre fora perquè just en aquell instant hi posaven una barberia”.

En qualsevol cas, els experts avisen que aquesta expansió de les barberies podria acabar reportant tant de beneficis com els cigars electrònics, o sigui, cap.