Vés al contingut

Segons El País, Ciudadanos guanyaria les eleccions al senat intergalàctic

Segons el prestigiós rotatiu El País, el partit que lidera Rivera guanyaria no només les eleccions espanyoles amb 300 diputats, sinó que a més obtindria majoria absoluta al senat intergalàctic. Això li permetria, sempre segons El País, treure la galàxia de la misèria en que l’ha sumida Podemos i el xalet de Pablo Iglesias amb el seu desgovern comunista. Jimenez Losantos, per la seva banda, ha proposat bombardejar tots aquells territoris que no són Espanya.

Foc i Fum ha pogut tenir accés al discurs de Rivera en la presa de possessió com a emperador galàctic:

“S’ha acabat les retxes blanques. Ara només són dues vermelles i una groga de doble amplada. Jo no veig Sith o Jedi, no veig Gungans o Wookiees, no veig Ewoks o Tuskens, només veig espanyols”.