Vés al contingut

La UE accepta l’exili de Valtonyc si es compromet a no fer cap concert en territori europeu

Després d’intenses hores de negociació, la comissió de la música acceptable de la Unió Europea ha decidit acceptar l’exili deValtonyc a canvi del compromís del raper de no fer concerts en territori europeu. “Entenem que Espanya compta amb una democràcia de merda i que la gent necessita venir a exiliar-se als nostres països però això no significa que a partir d’ara hàgim d’escoltar la música d’en Valtonyc per les nostres contrades” explica un representant de la comissió, mentre afegeix que és un mal que no es mereix ningú. Segons explica el representant, el cantant ha accedit a no fer cap concert pel nord d’Europa: “Li hem comentat que estam a favor de la llibertat d’expressió però que ens agradaria que s’expressés sense música de fons i sense intentar fer rimes que no funcionen”.

D’altra banda, Foc i Fum ha pogut saber que el debat ha ferit la sensibilitat de molts europeus però, segons informen  fonts confidencials, la tranquil·litat ha retornat amb la decisió de la comissió.”Acceptam que us vingueu a exiliar a Bèlgica, Suïssa o Alemanya; entenem que el vostre país és una puta merda però no ens feu escoltar les rimes assonants i el ritme descompassat d’aquest jove… Per favor” ha afirmat un ciutadà belga referint-se al cantant pobler.