Vés al contingut

Jorge Campos denunciat per incitació a l’odi pel mateix Jorge Campos

El màxim responsable de l’exili de Valtonyc, Jorge Campos, ex president del Círculo Balear, s’ha passat de la ratlla (com sol fer Ciutadans) amb les denúncies per incitació a l’odi i enaltiment del terrorisme. Aquesta vegada, però, denunciant i denunciat han estat la mateixa persona: El propi Jorge Campos. Fonts properes a l’anticatalanista asseguren a Foc i Fum que Campos va entrar en un estat de còlera permanent i veia incitació a l’odi per tot. “Una vegada li vaig portar el cafè massa calent i em va acusar d’incitar a l’odi. Concretament el seu”, assegura Joana M, una servent al seu servei. Un dels seus veinats afirma haver rebut una denúncia per enaltiment del terrorisme per escoltar la cançó de “Bomba” de King África: “Fèiem una festa amb els amics i en Campos me va dir que me denunciaria per anar defensat l’ús de les bombes”.

Finalment, ha estat el propi Campos qui s’ha denunciat a ell mateix. El seu advocat confirma la nova però admet que no està del tot segur. “Crec que li va pegar un atac de ràbia contra ell mateix. Fa temps que no és el mateix. Ha perdut el nord. Ha intentat cursar més de 1.000 denúncies només els tres darrers dies i ha creat Societat Civil Europea per muntar escamots arreu d’Europa per buscar a Valtonyc”.

De confirmar-se, seria el primer cas de l’Estat d’una persona que s’ha de defensar i atacar a l’hora en un judici.