Vés al contingut

Cifuentes assegura que ha deixat la política perquè “té la pell molt fina”

El món de la política ha pogut amb Cristina Cifuentes. La seva recent dimissió no ha sigut cap sorpresa però Foc i Fum ha volgut indagar en els motius que han duit a dimitir a la presidenta de la comunitat de Madrid. Segons ha pogut saber la nostra redacció, Cifuentes hauria deixat la política voluntàriament: “Després de gairebé trenta anys m’he adonat que tinc la pell massa fina per aquest món salvatge i descarnat que és la política” afirma Cifuentes amb els ulls mig plorosos però amb una pell tersa i jove, enveja de qualsevol dona que passi la cinquantena.”No és que sigui una cara dura és que tinc la pell molt fina” ha assegurat la política madrilenya.

Cifuentes també ha explicat a Foc i Fum que els seus familiars, amics i professors de màster sempre l’han descrit com una al·lota molt sensible i d’aquí justificaven la seva tendència cleptòmana: “Quan robava en sobres, com els rics, no estàvem tan preocupats però quan va començar a furtar a l’Eroski com els pobres…Aquí vàrem veure que havia tocat fons” explica un dels seus amics anònims. D’altra banda, la política madrilenya ha explicat que a partir d’ara farà un canvi radical en la seva vida: “Sabia que tard o prest la meva carrera política petaria: ara deixaré les cremes, em compraré una caseta a foravila i em dedicaré a fer pintura abstracta”.