Vés al contingut

Una padrina es nega a fer freixura de tofu pel seu nét vegetarià

Una padrina de la zona de Binissalem, es va negar ahir a fer freixura sense carn per un dels seus néts, que fa uns mesos que s’ha fet vegetarià. La padrina, que prefereix mantenir la seva identitat en secret, ha afirmat que el nét està passant per una crisi de personalitat i assegura que això de no menjar carn és només una etapa més. “El nin ha tornat neohippie: s’ha fet rastes als cabells, no menja carn i parla de les energies de l’univers però això no serà per sempre, vos ho puc assegurar… Ningú pot resistir els sabors de la meva cuina” afirma la padrina.
D’altra banda, la padrina ha explicat a Foc i Fum que s’ha negat a cuinar la freixura vegetariana perquè “és un plat que s’ha fet de carn des de sempre” i que com a molt, ella consentiria fer-la de peix però de tofu mai. “Quina manera de destrossar les receptes i les tradicions mallorquines!” ha exclamat la padrina visiblement exaltada ha afegit: “què serà el següent? Panades de soja texturitzada? Jo m’hi neg”.