Vés al contingut

Troben un carrer de Manacor que està ben asfaltat

Allò que els arqueòlegs de tot el món donaven per una missió impossible ha succeït. Després d’anys d’investigació i de treball de camp, un arqueòleg de la Universitat Carlos III de Madrid ha trobat un carrer de la ciutat de Manacor que està ben asfaltat. Segons comenta l’arqueòleg en qüestió,  Ramon Gracia, aquest esdeveniment pot suposar “un abans i un després dins l’arqueologia del municipi de Manacor. Mai havíem pogut trobar un carrer ben asfaltat. El proper pas es intentar trobar-ne un amb les voravies senceres”

Milers de veïns i curiosos s’han acostat al carrer per veure el fenomen. Miquel Ballester, manacorí de 85 anys, ens comenta excitat que “mai havia vist una cosa així! No hi ha cap clot en tot el carrer!”. Per altra banda, Rafel Munar, delegat de l’ajuntament, ha explicat que l’objectiu del consistori és “invertir en la millora de l’asfalt de tots els carrers de Manacor; per això, per a l’any que ve, hi hem destinat un aclaparador pressupost de 10 euros”.