Vés al contingut

Armengol es treu la màscara i descobreixen que al darrera hi havia Bauzá

La careta d’Armengol no ha pogut aguantar més i l’androide que la controlava ha pres definitivament el control. I és que després de retirar el decret del català en sanitat i que el Consell obrís la porta al lloguer turístic en sòl rústic protegit la cara de la presidenta del Govern s’ha començat a desintegrar i ha pres la seva veritable forma: La de José Ramón Bauzá.

Foc i Fum ha estat estudiant el cas amb experts en ciència ficció i tot sembla indicar que Armengol només seria la punta de l’iceberg i que tot el PSIB podria estar ja controlat per androides del Partit Popular amb el codi genètic de l’ex president Bauzá. “Ja no hi podem fer res. Una vegada l’androide pren el control, la consciència de l’antic hoste pràcticament desapareix. Un exemple clar és el de Felipe González, que des de la Transició està controlat per diversos androides de AP, PP i les altes esferes econòmiques de l’Estat espanyol”, afirma Pep Asimov, doctor en biorrobòtica del MIT.

De moment els hotelers i la dreta espanyola ja han manifestat la seva satisfacció, tot i que diuen que no hi tenen res a veure. S’especula que ara sí, finalment, el nou partit PPSOE podria ser una realitat en pocs mesos.