Vés al contingut

A educació física ja no es farà esport

El ministre d’educació ha presentat una nova reforma educativa amb la qual, a l’assignatura d’educació física de tots els centres escolars de l’estat espanyol es deixarà de fer activitat física i es dedicaran les hores lectives a utilitzar una app per a dispositius mòbils que simula tot tipus d’activitats físiques.

Després de dures crítiques respecte dels mètodes pedagògics antiquats que s’utilitzen a les aules espanyoles, el ministre ha volgut fer una aposta decidida per introduir la tecnologia als centres educatius i ha contractat a un familiar seu, dissenyador d’apps, per desenvolupar el material didàctic de l’assignatura.

Finalment el ministre preveu estalviar diversos mils d’euros tant al pressupost d’educació com a les llars de tots els alumnes. A les cases estalviaran en roba esportiva i rentadores i al pressupost d’educació estalviaran en pilotes, raquetes, cistelles i professors d’educació física.