Vés al contingut

La Fiscalia investiga Pollença per indicis de trencar la unitat d’Espanya

Després que els pollencins trenquessin en dos trossos U Pi de Ternelles, la Fiscalia ha posat l’ull sobre el poble de Pollença i des d’aquest dilluns està investigant la localitat i totes i cadascuna de les persones que varen participar en la tradicional festa d’U Pi. Segons informen, estarien presumptament acusades d’un delicte de sedició. “Si han xapat u Pi en dos, no volem ni imaginar què són capaços de fer amb Espanya aquests pollencins” ha declarat el Fiscal General de l’Estat.

De moment, sembla que no han trobat ni urnes ni paperetes ni cap element que pugui indicar que han exercit democràticament el dret a vot per decidir sobre el futur del poble però sembla segons declaracions del Fiscal “ens podríem trobar davant d’un dels casos de secessionisme unilateral més brutal de la història de l’estat espanyol”. El Fiscal a més ha remarcat que una localitat que té una ç trencada al seu nom no pot portar mai res de bo a Espanya: “Aquesta lletra estranya que utilitzau els catalans de merda és violència contra tots els espanyols, que haurien de poder decidir si podeu escriure amb la vostra merda d’ortografia terrorista”.