Vés al contingut

Salvament continua la recerca de l’home que porta 4 dies atrapat dins l’hospital de Son Espases

Antoni Amat Ribes de 59 va entrar a l’hospital de Son Espases el passat dijous dia 25 gener amb la seva dona i la seva filla per visitar la seva sogra. Antoni es va separar de la família uns instants per anar a cercar menjar: “deia que tenia gana i no va haver-hi manera de convèncer-lo de què no anés a la cafeteria tot sol. Ens havien advertit pels perills, però ell no va voler fer cas” ens explica Margalida, la seva dona als afores de l’hospital rodejada de tot l’equip de salvament.

Els últims 5 dies, dispositius dels bombers, la guàrdia civil i protecció civil han entrat intermitentment a l’hospital amb resutats negatius. Asseguren que encara els queda molta feina: “només portem explorades 3 dels innumerables pisos que té i 30 cambres de les més de 2500. És considerada la ruta hospitalària més complicada d’Espanya”.

Tot i els esforços de tots els equips el final d’aquesta història encara és incert: “En Toni s’està quedant sense bateria al mòbil i si no troba un carregador aviat perdrem el contacte amb ell, això podria ser el final” comenta el comandant en cap de la guàrdia civil de salvació. “Avui de matí ens ha enviat un “us estim molt a tots”, pareixia un comiat” ens explica la seva dona entre llàgrimes.

Els agents de seguretat de l’Hospital asseguren que hi ha cartells indicatius del perill que suposa l’entrada a l’Hospital i que també donen constants consells per megafonia: “Recomanam que cada vegada que s’entri a l’hospital s’agafi un cordill i el fermi al cotxe, per assegurar-se de poder trobar el camí de tornada” replica la veu megafònica per cada passadís de centre.

Per altra banda els gerents de l’Hospital de Son Espases treuen ferro a l’assumpte: ” Son Espases és l’Scape Room natural més gran del món, et vens a curar i a la vegada et diverteixes!” ens explica Joan Març director comercial del centre.