Vés al contingut

Es construeix el primer barco de “rejilla” per a guiris i hotelers

Mai ningú no s’havia atrevit i no havia passat de dita graciosa. Però ara els autòctons mallorquins -de qualsevol origen, però d’aquí- han unit esforços amb un verkami per iniciar la construcció del primer barco de “rejilla” per a guiris i hotelers. “Ja no hi cabem pus a l’illa, això és un desgavell. S’estan acabant els recursos, destrueixen el territori i s’apropien de les nostres cales”, afirma una de les portaveus de la plataforma que ha iniciat el projecte, Margalida Rampell. “Per això hem iniciat la construcció del primer barco de rejilla del món, per ficar-hi tots els guiris que venguin juntament amb els hotelers. El vaixell s’anomenarà “Goodby Mr Marshall”, afegeix Rampell.

Pepe Martínez, un dels altres promotors de la iniciativa, explica que “ja han passat massa anys de menjar merda. Vénen aquí i s’apropien de les nostres pràctiques sexuals com el mamading i els nostres esports com el balconing. Si algú ha de destruir Mallorca, com a mínim, serem nosaltres”.

Per la seva banda, el gremi dels hotelers de moment encara no s’ha pronunciat, però corre el rumor de que s’estan atrinxerant als hotels utilitzant els guiris borratxos i els treballadors explotats com a escuts humans.

Sí que s’ha pronunciat el Govern balear, qui en paraules d’Armengol afirma que “això no està bé. Ens molen els turistes. No exagereu perquè no estan destruint Mallorca”. El preparat Biel Barceló també afegeix que “a Punta Cana és pitjor i ningú se queixa. Cal aplicar el turisme sostenible… Sostenible per a les butxaques dels hotelers”.

De moment caldrà veure com finalitza la construcció i si té èxit. Rampell admet a Foc i Fum que ja han venut les primeres entrades a guiris gràcies als packs de barra lliure, streptease i prostitutes gratuïtes.