Vés al contingut

Una padrina dispara amb el fusell a un grup de nins petits que li demanaven “truco o trato”

Gloriós esdeveniment el que va succeir ahir vespre al barri de Canamunt de Palma, quan una padrina va disparar amb un fusell d’assalt a diversos jovenets que li demanaven caramels. Segons informa la policia local, “els joves anaven disfressats de manera horripilant, plens de sang, amb ganivets i altres accessoris que els feien sentir molt americans”. Mentre tocaven porta a porta per fer el ja tradicional “truco o trato” van donar amb la padrina equivocada, que els va respondre amb una arma real.

La primera teoria de la policia és que segurament l’anciana es va espantar al veure aquests infants ensangonats tocant a la seva porta. Tot i així, Foc i Fum ha pogut parlar amb l’anciana, qui ha afirmat que “està fins al monyo de Jallogüei”: “A Mallorca celebram la Nit de les ànimes i menjam crespells! Basta ja de fer el beneit i menjar llepolies com els americans!”

Foc i Fum també ha pogut saber que aquesta colla de nins i nines no tornaran a celebrar mai més Halloween: “Ens ha quedat clar que Halloween només és a les pelis. No ho tornarem a fer. A partir d’ara només celebrarem Tots Sants i ens posarem el disc de Ca de Bou tot el dia”, conclou un infant de 9 anys amb la cara encara mig plorosa.