Vés al contingut

El Temps d’IB3 tranquilitza la població: el que va passar ahir es diu pluja, no és res greu

L’equip de meteorologia de la televisió pública balear ha enviat un missatge tranquil·litzador a tota la població de Balears: “El que ha passat avui és un fenomen meteorològic habitual que es dóna arreu del món i que es diu pluja: consisteix en partícules d’aigua que cauen del cel i que és molt freqüent en països del nord d’Europa” va explicar l’home del temps de l’informatiu del vespre. A més, des de l’equip del temps han explicat que “no només és quelcom normal sinó que també és necessari perquè puguem regar els camps, dutxar-nos i beure”.
La població balear ha recuperat avui la normalitat i el sol al qual estam habituats, després de viure unes intenses hores de nervis i desconcert. “No sabia què estava passant: el cel es va posar negre, només es veien niguls i de sobte va començar a caure aigua” explica una jove estudiant de la UIB. Tot i que la sensació d’incertesa i dubte era generalitzada, des de Foc i Fum hem pogut parlar amb persones més majors d’una residència de gent gran a Manacor que afirmen que coneixien el fenomen de la pluja “de quan eren petites” i feien feina a foravila però que feia molt de temps que no n’havien vist. D’altra banda, diversos hotels han informat que molts dels seus clients van presentar reclamacions per la pluja i molta gent va voler tornar als seus països pressa d’indignació: “Ningú ens havia dit que a Mallorca també plovia, volem que ens tornin els diners” ha afirmat una turista alemanya que s’allotja a s’Arenal.