Vés al contingut

El govern ens aplica el 155: Foc i Fum passa a ser Fuego y Humo

El govern espanyol ha aplicat també l’article 155 a mitjans de comunicació, entre ells aquesta publicació, que a partir d’ara passarà a anomenar-se Fuego y Humo. Però el canvi de nom no és l’única novetat: a partir d’ara, alguns temes estaran vetats a l’humor de Fuego y Humo, com per exemple la unitat d’EspaÑa, el PP o l’Església Catòlica; per altra banda, els colors del logo de Fuego y Humo hauran de ser els mateixos que el de la bandera espanyola. A la redacció hi haurà de penjar un quadre de Felip VI (cap per amunt) i una còpia degudament emmarcada del Decret de Nova Planta.

Així mateix, aquesta és la última notícia que s’escriurà en català, ja que a partir d’ara, i segons s’especifica a l’informe rebut a la redacció “Con efecto inmediato, se dejaran de usar dialectos separatistas como el puto catalán, que solo sirve para romper España”