Vés al contingut

Albert Rivera dona ara suport a Catalunya perquè ja té presos polítics

Finalment l’Estat espanyol s’ha decidit a crear els primers presos polítics de primera plana del procés independentista català. I contràriament al que hom podria pensar, Albert Rivera, líder de Ciudadanos, ja ha manifestat que ara dona “suport a la causa catalana”. Rivera afirma que “tenc debilitat pels presos polítics, siguin del parer que siguin. Encara que siguin promotors de cops d’Estat militars a Veneçuela, com Leopoldo López, com promotors de posar urnes, com els amics Jordis”.

Davant aquest canvi de parer, el partit taronja començarà una campanya de suport a l’alliberament dels presos polítics i han començat per estampar camisetes. “Vendrem moltes camisetes i ens farem moltes fotos per fer entendre a la gent que volem la llibertat de Cuixart i Sánchez i que ara som tots col·legues”.

Amb tot, fonts properes a Ciudadanos pensen que a Albert Rivera “li pegarà un atac de febre per aquesta bipolaritat que té a dins. Si segueix així durarà poc”.