Vés al contingut

Milers de catalans van en massa a Ikea per poder trepitjar una república independent

El poble català s’ha tornat a mobilitzar massivament aquest matí quan milers de persones s’han concentrat a la plaça d’Espanya per marxar a peu fins a l’Ikea de Gran Via per tal de poder “trepitjar totes juntes una república independent d’una puta vegada”.
Les reaccions han estat diverses però la majoria de persones no amagaven la seva decepció després de la sessió parlamentària d’ahir horabaixa. “La independència suspesa però les hòsties que vàrem rebre, això sí que no ho va suspendre ningú” deia una de les participants, mentre un dels marxants més majors afirmava: “Me’n vaig, no en vull sapiguer res, tinc els pebrots que m’exploten ja!”
El recorregut està carregat de simbolisme, ja que s’ha partit, ni més ni menys que de la plaça d’Espanya, un lloc on no se solen fer concentracions de cap tipus. Finalment, el grup de manifestants ha entrat a l’Ikea al crit d’independència i de república independent i han acabat amb les existències dels típics entrepans de Frankfurt. La gent continua arribant i sembla que al llarg de la tarda es preveuen concentracions massives en les diferents botigues que la cadena sueca té a Barcelona. Tot apunta que els independentistes es quedaran acampant allí per poder viure el seu somni independent d’alguna manera.