Vés al contingut

Reportatge: Com serà una Catalunya independent?

Geografia: Catalunya és un desert d’arena negra, molt semblant a Mordor. La independència ha provocat tal nivell de pobresa pel tall d’inversions provinents de regions que sempre donen a les altres com Andalusia i Extremadura que a Catalunya no queda ni arròs als supermercats. El cel està sempre ennuvolat i l’Ebre és ara un riu de lava.

Política: Catalunya és ara un estat dictatorial comandant per independentistes radicals. Per mantenir el control absolut sobre la societat, s’ha construït una torre negra des de la qual l’Ull Que Tot Ho Veu d’Oriol Junqueres vetlla pel manteniment de la pau i l’ordre amb mà de ferro.

Educació: A les escoles s’explicarà història de Catalunya a través d’una llista infinita de coses que Espanya ha robat i d’ofenses perpetrades contra el noble estat català. Els nins que parlin castellà seran afusellats sense pietat, i abans d’entrar a classe  hauran de cantar l’himne del Barça.

Societat: Tot català de bé estarà obligat a fer de casteller almenys un pic a la setmana, menjar calçots almenys un pic cada mes i, en cas de voler menjar postres, hauran de ser sempre crema catalana. Ballar sardanes no serà obligatori perquè fins i tot per un independentista radical resulta terriblement avorrit.

Mitjans de comunicació: S’instal·laran altaveus a tots els carrers i racons de Catalunya i es reproduirà 365 dies a l’any i 24 hores diàries la veu de Mònica Terribas analitzant temes com la independència de Catalunya, la independència de Catalunya o la independència de Catalunya