Vés al contingut

La UOC acceptarà ronyons com a mètode de pagament

La UOC segueix amb les innovacions en el món universitari, aquest cop en referència a les fórmules que s’ofereixen als estudiants a l’hora de pagar les cada vegada més elevades matrícules. El fet que només els rics puguin permetre’s estudiar a la universitat s’està convertint en una constant a l’estat espanyol, i si fins ara la solució era endeutar-se, a partir del curs que ve també podran donar-se òrgans, concretament un ronyó.

Ignaci Sablazo, encarregat del departament de matrícules de la UOC, ha manifestat a Foc i Fum que “el ronyó es podrà usar per pagar el preu del crèdit base, però no pel manteniment de l’expedient, els recursos educatius, l’assegurança, el material addicional o mil coses més que cobrem però de les quals no recordo el nom perquè me les invento quan torno de festa”.