Vés al contingut

L’exèrcit espanyol treu els tancs al carrer però es queden sense benzina

Part del gloriós exèrcit espanyol va decidir intervenir ahir horabaixa pel seu compte per resoldre el conflicte català traient un destacament de tancs al carrer. El problema es que quan van anar a partir per passejar-se triomfalment pels carrers de Barcelona, van adonar-se’n que els tancs no tenien benzina a causa de les retallades del govern central. Segons ha indicat el tinent Prieto “només volem defensar la democràcia, impedient que la gent voti”. Quan el reporter de Foc i Fum li ha fet veure que això no tenia cap sentit, ha respost “¿en tu DNI que pone?”

Sectors de la burgesia catalana s’han posat en contacte amb l’exèrcit espanyol per dir-lo que si no tenen benzina que no passin pena, que ells n’hi vendran. Oriol Pesseter, burgès català, ha declarat a Foc i Fum que “això de la independència està bé, però els diners estan millor”.