Vés al contingut

Corea del Nord pretén llançar 75 tonelades de confeti als EUA a l’estil Arran

El confeti es posa moda. Així ho demostren les declaracions de Kim Jon-Un, líder suprem de Corea del Nord: “Després de veure l’impacte que han tengut les accions d’Arran amb confeti sobre l’Estat espanyol hem decidit iniciar una nova tàctica en la guerra conta els EUA”. Segons el líder nord coreà es bombardejarien tots els estats del país americà a fi que no quedés “cap casa, cap negoci i, sobretot, cap hotel sense confeti”.

El president dels EUA, Donald Trump, no ha tardat en reaccionar i ha afirmat que “si ells ens ataquen amb confeti nosaltres posarem bolardos aeris que no deixaran passar ni els mosquits ni cap mexicà”.

Per contra, l’Estat espanyol, en boca de Mariano Rajoy, s’ha oferit a intermediar ja que “nosaltres tenim molta experiència en aquests afers. Podríem enviar la Guàrdia Civil o la Policia Nacional, experts en rastrejar confeti”.

Caldrà veure, doncs, com es desenvolupen els propers esdeveniments i quina incidència pot tenir el confeti en tot el conflicte coreà.