Vés al contingut

El primer capítol de la nova temporada de Joc de Trons se salda amb la vida d’Ángel María Villar, el seu fill i 132 Frey

[SPOILER] I finalment, la setena temporada de Joc de Trons ha començat. L’últim capítol de la sisena temporada podíem veure com Ángel María Villar mantenia amb mà dura el control sobre la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), després de 29 anys, i amb la consciència a sobre de cadàvers d’Stark, Martel, Tyrell i àrbitres. Les ànsies de poder han fet de Villar un governador dèspota del tron de ferro. Però se li ha acabat la jugada. La gran Arya Stark torna per venjar-se i acaba amb la vida de Villar i el seu fill i 132 Frey al crit de “el Nord recorda, els àrbitres també”.

La Guàrdia Negra Civil ha requisat tota la informació de la gestió de Villar al tron de ferro i s’espera resoldre amb un judici per combat. S’especula la família de Villar hauria triat a La Muntanya, mentre que la fiscalia hauria triat un basc qualsevol com a tir segur contra el Clegane en un judici per l’honor dels afectats.