Vés al contingut

El Govern proposa construir una ciutat soterrada per que hi visquin els mallorquins

El Govern de les Illes Balears ha sorprès aquest matí amb una nova iniciativa per combatre la saturació que pateix Palma. La mesura consisteix en construir una ciutat soterrada davall Palma on puguin viure els mallorquins. Segons ha declarat Biel Barceló, líder de MÉS, això serviria per “descongestionar la ciutat, i evitar els problemes que els mallorquins causen als nostres estimats turistes”

La mesura ha rebut l’aprovació dels hotelers així com dels propietaris d’Airbnb, que ja han avisat que fan comptes llogar fins a la darrer habitatge de Palma.  Martí Alomar, representat de la patronal hotelera, ha dit a Foc i Fum que “a la fi una Mallorca sense mallorquins. Una illa només pels turistes és el que els hotelers sempre havíem desitjat”.

Davant les queixes de molts de veïns, la presidenta Armengol ha sortit en defensa de Barceló: “però si molarà molt… una ciutat subterrània tipo Matrix, allà per ventura us podreu permetre el luxe de pagar un lloguer inferior a 800€ per un pis de 30 metres quadrats”