Vés al contingut

El cuiner Jordi Cruz assegura que la carn de becari surt més barata que la de porc

Jordi Cruz, cuiner i estrella mediàtica assegura en la seva darrera entrevista a una popular revista que l’ingredient secret és la carn de becari.

“La carn de becari és una de les darreres genialitats que només se li podria ocorre a una estrella com jo” i matisa: “no només té un gust aromàtic i fresc sinó que també és la carn més econòmica”.

Segons l’últim cens nacional de becaris, ja són 342 becaris que han estat sacrificats per alimentar els comensals del prestigiós restaurant del premiat cuiner.

L’exclusiva donada pel jove cuiner ha tingut tanta repercussió que les reserves del restaurant estan cobertes fins a meitat del 2022. “Després de tastar la carn de becari, he après a valorar els meus” explica un empresari commogut pel gust dels estudiants en pràctiques.

Però tot i l’escalada de prestigi del restaurant, Jordi Cruz i el seu equip estan preocupats pel futur de la carn de becaris: “la nova remesa no està sent tan bona com la d’altres anys” ens afirma preocupat després que cada vegada els becaris presentin més deficiències físiques: “cada vegada estan més prims”

Els estudiants de cuina i futurs becaris no han tardat a contestar a les crítiques: “prometem seguir anat a casa de les padrines per poder alimentar-nos i que els rics puguin seguir gaudint del nostre cos, sang i ànima”.

Tot i la sorpresa de la carn de becari, el genial Jordi Cruz segueix impressionant-nos amb els plats per la nova temporada: “la suor dels becaris serà la sensació de la temporada vinent”.