Vés al contingut

La UIB passarà a formar part del llistat de farmàcies de guàrdia d’Esporles

La Universitat de les Illes Balears passaran a consolidar-se com a farmàcia de guàrdia d’Esporles. Després de l’escàndol del cas Minerval, la UIB podrà donar aquest servei als ciutadans que ho necessitin. “Després d’adonar-nos que desde fa anys venem clandestinament medicaments miraculosos contra el càncer, crec que estem totalment capacitats per a vendre gelocatils, tests d’embaràs o píndoles del dia després” ha declarat el rector de la Universitat.

Miquel Garcia, portaveu del rectorat, ha justificat l’acció de la UIB de vendre medicaments que no serveixen per res: “collons, cada any treim centenars de llicenciats que acaben fent de cambrer… si podem expedir títols que no tenen cap efecte, perquè no medicaments?”
Finalment, un grup d’estudiants de magisteri han fet un mural per queixar-se de que la universitat s’ha convertit en una empresa, però han posat les lletres al revés i el rector no ha entès el missatge.