Vés al contingut

Troben un pis d’estudiants sense pizzes precuinades al congelador

Un grup d’antropòlegs de la Universitat de Sevilla han realitzar un dels descobriments més importants del segle XXI: un pis d’estudiants on no es consumeixen pizzes precuinades. Segons ha explicat Roger Oetker, director del projecte ‘Pizzes que són pesta però tothom menja’, “ens ha sorprès realment fer un descobriment tan important i tan aviat. El curiós es que el congelador estava ple de porqueria, però no hi havia cap pizza”. Per altra banda, Marc Tarradelles, col·laborador del projecte, ha dit que “una passada… vam celebrar-ho demanant pizzes al Telepizza, que tothom sap que són molt més sanes”. L’antropòleg en cap de la investigació, el prestigiós Luca Buitoni, ha declarat a Foc i Fum que “els valors d’Occident se’n van a la merda… estudiants que no mengen pizza, què serà el següent?”