Vés al contingut

ETA hauria estat el braç armat del PP, segons un informe secret

Un informe secret que algú anònim ha fet arribar de forma clandestina a la redacció de Foc i Fum -també secreta- ha advertit que ETA podria haver estat el braç armat del PP. Així ho ha reconegut també Rajoy en un del seus passejos, que ni és caminar ni córrer, a un dels nostres col·laboradors propers al partit conservador. “ETA és la gran font dels nostres vots, una part important del nostre programa polític i el nostre principal recurs comunicatiu, per tant, es pot reconèixer que ETA és el nostre braç armat i no el de l’esquerra independentista basca”, ha afirmat un Rajoy decebut.

I és que després de l’anunci de la banda terrorista sobre el desarmament unilateral i indefinit el PP ha contractat 15 escriptors de programes electorals perquè escriguin el del partit nostàlgic de la pólvora i de Carrero Blanco. “És curiós que si hom es llegeix el programa electoral de les últimes eleccions del PP l’únic que es pot llegir és ‘Cal destruir el terrorisme d’ETA’, fins i tot en un esbós del programa que tenia el PP per les eleccions del 2020’, afirma Joan Suasi, expert en conflictes armats.