Vés al contingut

MÉS ha col·locat més gent que Infojobs durant el 2016

Segons estadístiques de l’agència “A dit” la formació política MÉS ha aconseguit generar més llocs de feina que el famós portal de col·locació Infojobs. El problema és que, com ha estat tradició, tots aquests llocs de treball i adjudicacions per milers d’euros s’han fet a dit. Biel Barceló, líder de MÉS, ha manifestat la seva satisfacció amb aquestes declaracions: “ja que no guanyem les eleccions, al manco guanyem en enchufes”.

Les reaccions no s’han fet esperar. Mariano Rajoy, president del govern espanyol, ha demanat la dimissió de Barceló perquè segons ell “no podem permetre que la política es vegi embrutada amb la xacra de la corrupció”, mentre rebia un sobre ple de bitllets a de la mà d’un constructor. Per altra banda, la presidenta Armengol ha afirmat que “el meu govern es fort” i acte seguit s’ha enfonsat la cadira on seia.

Finalment, la plataforma Infojobs ha reconegut que són conscients de que el 150% de les ofertes de feina que pengen són puta merda.