Vés al contingut

Pablo Escobar visita Mallorca per veure “la neu”

Pablo Emilio Escobar Gaviria ha estat de visita oficial aquesta setmana a Mallorca per veure la neu de la serra. “La neu mallorquina és més terrosa que blanca, és merda de la bona”, ens ha confirmat Escobar, l’empresari, polític i narcotraficant.

Gràcies a la famosa sèrie, Narcos, Pablo Escobar no només és dels homes més rics del món sinó que gosa de gran popularitat arreu del món. Tant és així, que més d’un millar de persones l’han rebut a l’aeroport de Son Sant Joan al crit de: “Patrón presidente, patrón presidente”.

Escobar ha aprofitat la visita a Mallorca per a reunir-se amb el president del govern Mariano Rajoy i “Seguir creant ponts entre govern i empresaris”. Escobar ha deixat clar que tot i sentir una certa simpatia per Rajoy -“són bons clients” ha afirmat- sent debilitat pel partit de Ciudadanos i que més d’una vegada ha tengut tractes amb l’extinta Herri Batasuna.

Una vegada Escobar ha estat a dalt del puig Major, amb els seus homes ha recollit tota la neu que ha pogut i l’ha carregada dins unes avionetes de camí a Miami.

El GOB i romàntics de la neu ha posat el crit al cel en veure la desaparició de la neu en mans del narcotraficant colombià. El GOB ha deixat clar a aquest mitjà que “demana que la neu torni immediatament a la serra. Gelada o fosa, però que torni! No acceptarem cap tipus de negociació”. Pablo Escobar no ha tardat a pronunciar-se al respecte i ha parlat clar i català: “Plata o plom”.