Vés al contingut

Una nova llei permetrà fuetejar els que diuen “ja era hora que arribés el fred”

El govern de les Illes Balears ha aprovat avui un projecte de llei per a castigar físicament totes aquelles persones que proclamen  feliçment la frase “ja era hora que arribés el fred”, “què bé que ha nevat a sa Serra” o qualsevol sentència similar i relacionada amb la felicitat per les baixes temperatures.

“Nosaltres els mallorquins som animals de clima càlid, no podem estar feliços quan fa fred, va en contra de qualsevol principi de mallorquinitat” ha afirmat la presidenta del govern Francina Armengol mentre afegia “ens agrada el sol, la platja, el calor i sobretot els turistes, que només venen a  l’estiu, que fred ja en tenen a ca seva”.

La proposta de llei ha estat aprovada per majoria absoluta aquest matí al Parlament. Val a dir que es tracta d’una proposta peculiar ja que és la primera vegada, durant el que portem de legislatura, que tots els partits voten a favor d’una proposta de llei. Sembla ser que podem dir que el fred uneix.

Etiquetes: