Vés al contingut

‘Entre elecciones’, la nova telenovel·la de traïcions i amors dins el PSOE de Pedro Sánchez

El daltabaix que aquests dies fa tremolar el PSOE ja té sèrie televisiva. Es tracta d’Entre elecciones, una sèrie protagonitzada per Pedro Sánchez que portarà a la petita pantalla una trama plena d’intrigues, emocions, traïcions i amors en la qual els personatges pugnaran en una lluita fratricida pel control del partit. Netflix, la productora de la telenovel·la, ha assegurat que “després de Narcos, aquesta serà la nostra gran aposta. Una història on els pactes amb el PP, la corrupció i la fòbia als independentistes serà present des del primer moment”.

La productora, a més, ha confirmat que compta amb un gran pressupost i només amb el capítol pilot ja es van gastar dos milions d’euros. “Hem volgut comptar també amb Susana Díaz, Albert Rivera, Bárcenas, Rajoy, Ximo Puig i Arnaldo Otegi. I clar, això es paga”, ha afirmat Netflix. Comptaran també amb les col·laboracions especials de Gabriel Rufián i Anna Gabriel i amb escenes gravades des de la mateixa presó. I per si no fos poc, s’ha confirmat que comptarà amb el seu minut de glòria l’ex president de les Illes Balears i investigat per múltiples casos de corrupció, Jaume Matas. I l’últim de l’star system seria Felipe González, en el paper de mafiós que organitza grups paramilitars finançats per l’Estat.

De moment, l’expectació causada és màxima. Amb tot, tot i que Netflix ja té gravada tota la sèrie ha avisat que no la traurà encara, ja que “no volem fer spoilers als espectadors i desvetllar si hi haurà terceres eleccions o no”.